Medische Koffers

 
 

Door de jaren heen hebben we allerlei koffers gemaakt voor medische doeleinden. Onze eerste afnemers waren de duikbedrijven, geen voorzichtige jongens. Als zich een trauma voordoet spreekt het voor zich dat er direct gehandeld moet worden. Belangrijk is dan dat alle materialen overzichtelijk zijn opgeborgen wat meehelpt dat stress gereduceerd blijft tot een acceptabel niveau.


Omdat we altijd maar enkele stuks produceerden hebben we ons onbewust technieken eigen gemaakt die zo flexibel zijn, dat koffer indelingen gewoon klantgericht zijn. U bepaald de indeling, wij maken dit gewoon. Over de prijs hoeft u ook niet in te zitten, top kwaliteit tegen een normale prijs van een standaard koffer. Wij gebruiken alleen Explorercases en Pelicases. Dit zijn kunststof koffers waar u met gemak mee kunt gooien, overheen rijden, op het water gebruiken, de inhoud zal 100% in orde blijven.


De grootste vorm van reclame is voor ons de levering van alle koffers voor de K.N.R.M. in Explorercases en de  grote aantallen die van dit merk naar de offshore en duikbedrijven  gaan. Dit zijn bedrijven die alleen het beste willen dat op de markt is, snelle levering en goede service zonder gezeur.

TOP Kwaliteit voor normale prijzen.

Stuur mij e-mail